btw,

2010-05-31 @ 23:31:13

jag vill HISSA *nära döden upplevelse* !!
man får sjjjjukt självförtroende av dem.
GILLAR !
godnatt :)

L♥VE

2010-05-31 @ 22:59:45

BIG FUCKING LOVE PÅ MIN DAG!
hästen är helt underbar.
kille är en av de finaste hästar jag har ridit.
AND I JUST FUCKING LOVE IT SOM MUTCH!

BIG HUG !

FINALLY

2010-05-30 @ 23:29:19

ooooohhhyyyyyyeesssssss!
alla möbler på plats, och ett fede leénde på mina läppar (YYY)
JAG ÄR HEMMA!!!
nu ska jag bara fixa upp min lilla fotostudio i *det nya rummet* sen kommer nog lite bilder :):)
ska nog snart sova också.. trött som en höna som bajsar på en hökulle.
BIG LOVE TO YOU !
¨och eftersom jag är trött orkar jag inte lägga in *före och efter* bilder, så det kommer imorgon. PROMISE !¨

I'm moving out, bitch !

2010-05-30 @ 13:50:48

yesyes, igår fick jag för mig att jag skulle möblera om i mitt rum. så jag funderade ut en fin liten om möblering, men sen när jag kom hem från stallet, käkade, ut och fotade lite, sen var det mörkt. men jag städade det mesta "grundliga" om man säger igår. så nu ska allt ner i kartonger, så det blir lättare att flytta sängen och soffan och sånt. men det bigbig problemet är att jag har två riktigt feta bokhyllor, och dom kommer bli enormt svåra att hitta riktigt bra ställen till... men om jag inte trivs med så som jag har planerat, då är det ju bara att flytta tillbaks allt igen... no big deal ;)
men så ja, före och efter bilder kommer senare (Y)
SE YOU !

bild från i fredags.. ♥

*pluums* och plötsligt var det "hejdå skkkoon.... ha"

2010-05-29 @ 00:42:46

jag är duktig ! jag var en av alla dem som fick bra på ensamble provet. 15.5 av 19. och den bästa hade 16.5 och de andra låg typ på 9-11 :oo stolt faktiskt!!
efter skolan gick jag och saranda runt i stan med ag. & dex.
dem var jätte duktiga :D
sen tog vi bussen hem till mig. och typ.. misslyckades med att baka? :oo
men jaja, sen fffffest (y).  sen ble jag trött så jag gick en runda och fota lite :)
fler bilder kommer imorgon, XOXO

GURKMEJA!!

2010-05-27 @ 17:20:10

gud som jag älskar min tränare.
hon är bäst, lovelovelove !!
voltär var duktig idag. LIKE LIKE LIKE!
var och anmälde mig till en valpkurs med dex igår. så på söndag gäller det!
nu är det träning med ag.
hejdå hejdå hejdå !!

hon är rump-nisse flickan !

2010-05-26 @ 19:36:47

dagen idag vart finfin !
(ja, jag vet att jag inte skulle skriva om mina dagar och bla bla bla.. men jag måste bara lite, så den som inte vill läsa om min dag, FUCK YOUR SELF !)
prao idag dåva, och det var nog inget speciellt med det. bara det vanliga. jen satt i telefon med vetrinär-vlen (oups, så får man itne säga :$ ) hela dagen, så jag fick typ ta hand om mig själv. men det brukar jag ju klara bra så, varför inte liksom? så började med att mocka hela stallet, sen red jag min sat-häst. och omg! han är ju bara föööör mycket!! jag måste jobba på avstånden till hindren, annars jävlar, jag dör nog annars. men det som är possitivt är att han hoppar verkligen i alla lägen! om man så kommer långt ifrån, eller om man kommer precis intill, snett, eller vad fan som helst!! dock att jag itne har balansen för att kunna rida lika fint fastän han gör på det här viset. men jaja, det kommer.... hoppas jag ! men så iallafall, sen fixade vi runt lite.. sen körde jag hem på min otroligt coola (ohyes, belive it or not!!) HOJ !
sen in till stan och träffa fintfint folk, som jag älskar.
sen typ träning.
och nu ska jag träffa filip :dd.
so long FFFFuckers :)

Tillägnat fröken BULLSHIT

2010-05-25 @ 20:30:19

Det finns tjejer som  är experter på att snacka skit. Dem vet exakt hur och till vilka de ska snacka för att förstöra den utsattes rykte mest… och bäst.
Sen finns de tjejer som jag. Som så ofta är och har varit den utsatta att jag slutat bry mig. Det är helt sjukt hur jag har förändrats gällande den biten på så kort tid. När jag precis hade börjat högstadiet kunde jag nästan börja lipa bara jag hörde att någon hade sagt att jag hade fula byxor eller liknande… jag var väldigt medveten om att alla skulle älska mig.
Sen gjorde jag lite av en revolt och låtsades som att jag inte brydde mig. I början av sjuan kunde jag sluta låtsas för att jag hade slutat bry mig på riktigt. Nuförtiden tar jag inte illa vid mig alls… däremot kan jag bli förbannad.
Jag tror inte att det finns en enda människa i hela världen som kan vara sig själv på riktigt förrän hon slutat bry sig om vad för henne helt obetydliga människor ska tänka/tycka om henne. Det var först då jag fann mig själv, fick glöden i blicken och blommade ut. Gör ni det också tjejer!
(Detta inlägget fick jag inspiration till när jag nyss såg Fröken BULLSHIT ute på stan, sorgligt att vuxna 'kvinnor' inte har något bättre för sig… i din ålder kommer jag syssla med andra saker kan jag lova)

bombasta and his friends.. **

2010-05-25 @ 19:34:48

  1. tycker att alla bör lyssna in Victors musik på myspace.. http://www.myspace.com/bombiefriend
  2. cheka nya disignen här då va? :)

miss Anka and I

2010-05-25 @ 16:50:54

det förra inlägget var itne speciellt seriöst, men min Iphone laggade sönder på internet så det gick itne att skriva något mer :o så jag la bara upp det så länge. Och nu när jag har kommit hem skriver jag lite mera (y). Och jag skulle vilja tillägna detta inlägget PER-ÅKE MATSSON som är tyskalärare på min skola. HAHHA, ingen behöver dock veta orsak till den här tillägningen, egentligen bara för att det är synd om han för han hatar mig, och jag han! :)
och en annan sak, att mina hundar är jätte jobbiga :o
och att det är prao imorgon :D
so long suckers :) <3

grönsaker i iPhone

2010-05-25 @ 15:15:45

HEJ HEJ MOROT !

pris för fred ?

2010-05-23 @ 00:37:19

DISS!


IGÅR när jag satt här och kollade igenom min gamla blogg, innan jag ska skrota den, hittade jag en länk, tror att det var från aftonbladet förresten. I alla fall, där stod det lite om Obamas fredspris. Att Obama ens var nominerad till fredspriset, gjorde mig lite ställd. Att han vann, det var för mig helt sinnessjukt... Det är absolut inte så att jag inte gillar Obama, men han har ju INTE GJORT NÅGOT, än. Hur kan man få ett pris för fred man inte skapat fred? Jag hoppas i alla fall att priset kommer få han att gå in ytterligare för politiken och att han verkligen ska försöka SKAPA fred och inte bara planera inför det. För iband tror jag att alla är lite smått idioter inom sig. Jaja, okej.. gjort är gjort.
Men jag kommer inte släppa det här! Usch, jag är fast i det här NUUUUUU...

HE-HE

ofräscha äckeltoaletter

2010-05-23 @ 00:26:40

DISS
Jag vet inte hur ni läsare är men iallafall jag undviker att gå på offentliga toaletter. Hotell och vissa restaurangers toaletter är OK, busstationers framkallar kräkkänsla bara man ser dem och skolors går ofta inte att gå in på utan att hålla för näsan och lägga ett centimertjock hög av papper på toasitsen.

Därför har jag kommit på världens bästa idé. . . ni uppfinnare som läser detta. . HÖR UPP nu haha. Varför har ingen uppfunnit en personlig-ihopvikbar-bakteriefri-toasits som man typ får plats med i handväskan?!? Så slipper man oroa sig för att få någon snepissandes kiss på röven och behöva extraduscha tre gånger när man kommer hem? Jag hade köpt den direkt. Skoltoaletterna vs. Utekissa är nämligen en svår match nuförtiden. Det är fräschare ute…

Alcohol löser inga problem, det gör inte mjölk heller !

2010-05-22 @ 17:45:23

an elephant day !
looooove it!
men jag vill åka skider.. 
och jag vill bada.
imorgon ska jag fan sticka till havet med dexter.
mmmhum! nicenice.
> tanja

LOL'd

2010-05-21 @ 21:14:04

okej, nu ska jag säga några ord som jag aldrig skulle sagt om jag hade varit normal..
men JAG VILL FUCKING HA VINTER igen !!
okej, nu när det var sagt.
så glad jul! :)

godnatt,

2010-05-16 @ 23:50:50

nu ska lilla fritz sova, sen ska jag nog sitta uppe någon timma till och plugga/läsa lite,
ta hand om er.

biig dayyyy !

2010-05-16 @ 21:04:41

mina fina hundar, och min fina häst..
love you.

fritz-fantastico:
F: 1/3-2010
e: kommer inte ihåg ;$$
u: hilda

foxbolt bille-jean:
F: 5/11-2005
e: foxbolt barney boy
u: foxbolt elsa

voltär:
F: 9/6-1999
e: okänd
u: okänd

<3

skåne runt

2010-05-16 @ 01:54:18

Hallå i stugan!
Idag är det så att jag har varit lite runt om i skåne och fotat. Okej, egentligen bara i Degeberga, men ändå!
Så varsegoda, lite foton från dagen då ja..


kiss the rain.

2010-05-16 @ 01:25:20

'idag' vill jag börja med att HISSA!
jag vill hissa Yiruma, (kompositören bakom 'River flows in you' på Twilight soundtracket.)
för är så otroligt begåvad och har skrivit så otroligt många bra, följsamma stycken. Och även om de alla är instrumentala, så kan man ändå känna hur en text bildas i låten. vissa är sorgsna, men ändå glada på samma gång, beroende på vilket humör man är på. Så idag har jag bl.a lyssnat på låten 'Kiss the rain'. Gud, jag kan inte säga mer än " I JUST LOVE IT! "  den är verkligen värd att lyssna på!!
spotify: Yiruma – Kiss The Rain


DISS!
jag dissar grupper på facebook!
vissa grupper är helt enkelt bara så nämnade för just mig, (helt ärligt så har jag aldrig hittat någon som inte passar in på mig.) men jag vill dissa folket som gör grupperna, inte för att de är något fel på dem eller så, men ibland börjar man ju undra om de ens har gått ut grundskolan? WAKE UP? jag skriver till och med bättre! men om man nu ska göra en grupp, så kan man väl iallafall se till så man kan stava ordentligt? SKÄRPNING SVENSKA FOLKET !

Mamma

2010-05-15 @ 00:39:32

Hejsan, första 'riktiga' inlägget då ja..
Jag börjar bli riktigt taggad för att fortsätta idag när jag gick in och kollade statistiken.
Redan liksom? wow!
Bra gjort folks.. tack.

Idag händer en väldigt märklig sak. Jag och mamma satte oss i bilen och åkte på en liten utflykt eller vad man ska kalla det. Väldigt mysigt faktiskt, något  som jag tycker att alla borde göra med sin mamma ibland. För det var inte förns vi satt oss i bilen som vi bestämde resemålet, vilket idag blev Tingsryd. Det vad en mycket, trevlig liten tripp. Jag kände att jag kom närmare min mamma, än vad jag vanligtvis är i vardagen. Och sen blev det ju även lite inhandling från börjes hästbutik, såklart, tackar! Men budskapet i det här inlägget är vännskap. Jag tycker det är viktigt med vänner, nu menar jag inte att man ska umgås med sin mamma jämt, men med sin mamma är det en annarn sorts vännskap än vad man har med sina jämnåriga vänner. Det är iallafall vad jag har för kontakt med min mamma.
Och varför jag tar upp just det här med kärlek & vännskap till sin mamma, är för att jag har tidigare inte kännt att jag har kommit min familj så nära som jag egentligen hade velat. Och att jag vet att många andra som jag känner, som är äldre än mig, har tappat kontakten med sin mamma vid runt 14-16 års ålder. Inte för att deras liv inte skulle vara lika bra som mitt, men en mamma, enligt mig, ska alltid finnas där för en. Trösta en när man är ledsen, någon som man alltid kan skratta tillsammans med, någon som finns där föralltid! Och jag vill kunna, från och med idag, känna att jag har en mor som finns där och stöttar mig livet ut.

Men nejdå pappsen, jag har inte glömmt lilla dig.
Du är fantastisk, tack för allt.

22.38

2010-05-13 @ 22:38:39

hej och hå, ägg-gulan blir blå !
har nu då skaffat ny blogg, min gammla var ju så 'sliten' och jag ville byta domän.
och nu när det är så tradigt väder, så finns det ju itne så mycket att göra förutom att vara innomhus.
men iallafall, jag ska börja blogga om sådant som ni läsare vill läsa om. för jag tror inte ni vill läsa om vad fan jag gör om dagarna, och vad fan jag inte gör!
men så ja, det kommer nog bli om lite allt möjligt som jag kommer blogga om, det blir nog mycket om någon som har hänt i min vardag, som jag har blivit inspirerad av. det kan vara t.ex vänner/ovänner, musik, hiss&diss.. ja, verkligen allt möjligt!
sköt om er,
over n out.