träningsvärk..

2010-08-21 @ 21:36:18

OHYES! nu är skolan igån, och som första "riktiga" dag igår stod idrott på schemat. och sebastian hade inte planerat något som vi skulle göra, så vi själva fick bestämma. :) och då kom vi i klassen fram till RUGBY! riktigt skojsigt var det. men träningsvärk nu efter.. min axel är helt sönder. men aja, imorgon blir det träning för Jennifer tillsammans med Sofie. Och min häst är såååååå duktigt "nu för tiden". HA-HA. :)

"nu blir det en Dexter..
KRAM från BANAN."
~Läs inslaget om Dexter från i torsdags!!~

skolstart !

2010-08-19 @ 22:17:08

hejsan hoppsan.
idag började då skolan igen ja, om det nu kanske är någon som har missat det.. nej, trodde väl ikke det heller. men yes, det var ändå ganska trevligt att träffa alla, fastän ALLA var brunare än mig. aja, vad ska man göra liksom... men vi har fåt en ny kille i klassen. 7kt trevlig & snäll. men det var synd om han, för ingen annan vågade prata med han, så ja, jag fick ju ställa upp på den saken. GR8 ! :) men som säkert alla vet är jag ju inte speciellt blyg heller, så ingen skada skedd.
Vår första uppgift för terminen var att sätta upp vad vi ville ha för betyg i alla ämnen, && sen hur vi skulle nå dem. det var svårare än jag trodde, faktiskt! men mina såg iallafall ut såhär;
svenska: VG
matematik: VG
engelska: G
samhällsorgenterande ämnen: G
naturorgenterande ämnen: VG
hemkunskap: MVG
slöjd: MVG
musik: MVG
tillvalt språk (tyska): IG
idrott: G
bild: VG, (men satsar på MVG!)
aja, så intressant för er att veta, liksom. haha

efter skolan drog jag till stallet & red, gick helt super ! :) hästen har jäla tur som sköter sig det mesta av tiden, så han slipper nog bli hamburgare den här veckan också!! <3
efter stallet lagade jag mat. B I O N !!!! (belive it or not) det blev en mycket god spenat stuvning & ett knäkebröd på det. :) muuuuma!
sen gick jag ut för att cykla en stund, det blev en väldigt lång stund. i 100 minuter. kommer dock inte ihåg exakt hur långt jag´cyklade, men skulle gissa på ca 3mil i mot vind.
(+) med en väldigt tjock hund kallad Dexter i korgen, mn jag klarade det!!.... om man bortser från att jag fick stanna när jag nästan var hemma & kräkas, men det gör ju inget!! HÖHÖ..

men nu sitter jag här & äter björnbär, och ska snart dra mig mot duschen & sedan glo ett avsnitt av "DEXTER" :) en enligt mig lätt utsedd till bästa serien 2010, iallafall top 10.
Men när vi ändå pratar serier kan jag ju passa på att HISSA några serier som är väldigt se värda.

NUMMER 1: Breaking Bad - det handlar om en man på ca 50 år, vanligt jobb som kemi lärare, med inte den bästa inkomsten. sedan får han reda på att han har cancer, och kanske kommer att dö inom de närmsta året. så för att känna pengar till sin familj & fru som dessutom är med barn, så börjar han pruducera afetamin & sälja. men allt kanske itne är så enkelt som man kan tro.. han får snart massor av problem!

NUMMER 2: DEXTER - dexter är en blodanalysier som jobbar på MIAMI POLICE, men han lever ett dubbelliv. Han kanske inte är den där snälla polisen som alltid vill fånga in bovarna? han kanske inte är den bästa pojkvännen, eller kompisen? Och en sak är säker, att han kanske tycker om blod en liten gnutta förmycket för att bara ha det som jobb.  ja, problemen blir allt bara mer större när hans far dör. I serien möter vi även Dexters syster Debra & polisen Angus som börjar bli allt mer & mer misstänkta på Dexters underliga beteende.

det blir ingen DISS idag... har inget att dissa, allt är toppen!


"okej, allt för denna gången.
KRAM, tanja."

tråååk.

2010-08-09 @ 22:07:37

inte bloggat på ett tag nej. varit ganska slö på det i sommar. kanske blir bättre på det nu när skolan snart börjar ingen. DET SUGER. aja, mitt liv är ganska fucked up right now yes. hoppas på förändring..
mmen iaf, hade tänkt att förmodligen slänga ut bilder på alla hästar som är till salu. får se.
i övrigt mår jag riktigt kasst! har halsfluss & 40° feber. blö på det!
anyway, jag har världens finaste häst.